Csapatunk

A Helios panzióban összeszokott csapat várja kérdéseit. Legtöbb munkatársunk évek óta dolgozik nálunk, így nyugodt szívvel kijelenthetem: profik a lehetetlenebbnél lehetetlenebb kérdések megválaszolásában, legyen az elveszett poggyász, útbaigazítás, fogfájás kezelése vagy városnéző programok összeállítása.

A szobák, stúdiók, apartmanok napi takarítását, rendbetételét két elszánt munkatársunk végzi, akiknek nem jelent gondot a legelhanyagoltabb szobák újjá varázsolása sem. Szeretnénk, ha az igényesen kialakított szobákban otthonosan érezné magát, illetve egy fárasztó budapesti városnézés után elégedetten huppana le egy kis pihenésre.

Házigazda

ESZTER, a házigazda

Családi vállalkozásunk 1999 óta működik. Férjem szüleinek álma vált valóra egy kis családi panzió létrehozásában. A családi vállalkozást már 15 éve egyedül vezetem, így lassan nincs is olyan szituáció, feladat, kihívás,mellyel korábban nem találkoztam. Igyekszünk a folyamatosan változó igényekhez alkalmazkodni.

Vendégeink elégedettsége a legfontosabb mérője munkánk sikerének. Szeretnénk, ha a Heliosban eltöltött budapesti napok mindenki számára kellemes élményt jelentenének.

A Helios Panzió recepciósa

SZILVI, recepciós

Szilvi 12 éve dolgozik a panzióban. Bájos mosolyával elvarázsolja a vendégeket. Profin kezeli a számítógépet, s nincs olyan megoldásra váró feladat, furcsa kérdés, aggasztó probléma, melyet Szilvi ne tudna kinyomozni és megoldani. Angolul, németül beszél.

A Helios Panzió recepciósa

TAMÁS, recepciós

Tomi vidéki srácként  imádja Budapestet. Számos  szórakozóhelyet, éttermet, mozit, kocsmát, sportolási lehetőséget feltérképezett már. Jól szívvel ajánlja a vendégeknek Budapest kincseit, melyeket már Ő maga személyesen megismert. Mosolygós, segítőkész, talpraesett hozzáállása miatt vendégeink között méltán lett népszerű.Németül, angolul beszél.

A Helios Panzió szobaasszonya

ANDI, szobaasszony

Andi a szobaasszonyok gyöngyszeme. A legrendetlenebb szobákat is villámgyorsan varázsolja gyönyörű tisztává. A gyorsasága mellett nagyon precíz, alapos, pontos munkaerő. A reggelinél a legkülönfélébb rántotta különlegességekkel csábítja el a vendégeket.