Vendégvélemények

Micsoda szerencse, hogy megtaláltuk a Helios Panziót! Nagy-nagy köszönet Ágnesnak, Györgynek és az egész csapatnak a szíves vendéglátásért, részletes tájékoztatásért! Minden szuper volt, újra jövünk. Szívélyes üdvözlet a szép Svájcból!

Melanie és Martin

Kicsit későn írok, a Budapesten eltöltött napok után alig egy hónappal. Emlékeim a szállodáról nem halványodtak. Nagyon jól éreztük magunkat, mert barátságos, segítőkész, vidám hangulatú hotelt ismerhettünk meg a Heliosban. Az apartmanok tiszták, rendezettek, modernül felszerelve. Amikor Budapesten szállást keresünk, nem is találnánk jobbat!

Uwe Heym

Élveztük a budapesti tartózkodást, nagyon jók a tapasztalataink, remélem lesz alkalmunk jővőre is ellátogatni. Köszönjük!

Luke

Köszönjük a vendéglátást, minden szuper volt, jövünk jövőre is!

Boyko Kitanov

Nagyon kényelmes, gyönyörű helyen levő panzió. Mindenkinek ajánlom. A kilátás az apartmanból, elbűvölő.

Leonard

Hello kedves Helios csapat,
Köszönjük a vendégszeretetet, amelyben részesülhettünk Önöknél. Minden rendezett volt és tiszta. A reggelit a teraszon fogyasztottuk el, ahol a leander gyönyörködése mellett ízletes rántottákat is kaptunk. A nyugodt, csendes környék hozzájárul, hogy mindenki feltöltődhessen egy városnézős meleg nap után. Köszönjük a tippeket, ötleteket, hasznosnak bizonyultak a város felfedezéséhez! Máskor is szívesen jövünk Budapestre!

Walter Schlabschy és Helga Scheschy

A nagyszerű ajánlások miatt esett a választásunk a Helios panzióra Budapesten. A szállodát családi vállalkozás működteti. Ahogy belépünk, már érezhető, hogy nem egy nagy komplexumban fogunk bolyongani egy hétig, hanem személyes törődésben lehet részünk. Így is történt, Eszter és csapata a legapróbb részletekre is ügyelt a vakációnk során, mi csak a pihenésre koncentráltunk. Madárcsicsergős reggelekre ébredtünk…

Jabier

Nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos helyen van a panzió, szép és tiszta, jövőre is biztos itt szállunk meg, köszönjük!

Andrea

Jól éreztük magunkat, a gyerekek nagyon jót játszottak a kertben.

A. Z., Miskolc

Csodálatos hely, remek alkalom a lazításhoz! Nyugodt környezet egy tikkasztó nap után Budapesten! Külön köszönet Ágnesnek a szívélyes fogadtatásért. Barátságos személyzet, tiszta ház, kellemes hangulat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tomasz & Beata

Nagyon köszönjük a kedves és barátságos vendéglátást a rövid vakációnk során. Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk. Szívélyes üdvözlet Németországból!

Franziska

Nem először voltunk a Heliosban, és ha szabad a szállás, mindig oda megyünk, budapesti teendők esetén. Nagy, kényelmes ágy, jó a levegő, parkoló, hatalmas az erkély, csend éjjel. A fürdőszoba is csúcs, pláne ilyen kedvező ár mellett nincs semmi, ami hiányozna.

Natália