Helios Apartman Hotel Budapest

 

1121, Budapest, Lidérc u. 5.
Telefon: + 36 1 246 4658
E-mail: helios@heliospanzio.hu

 

E-mailt küldhet nekünk az alábbi űrlap segítségével is:

  Név *

  e-mail cím *

  Üzenet

  Biztonsági kód

  captcha

  Transzfer

  taxi

  A panzió által szervezett transzfer repülőtérről, a belvárosból és a pályaudvarokról mindkét irányban megoldott. Kérjük, hogy időben küldje el számunkra az érkezés pontos idejét, a menetrend szerinti járat számát, illetve hogy honnan érkezik Ön.

   Árak a repülőtérről a Helios Panzióba:

  • 1-4 fő esetén: 30 EUR
  • 5-6 fő esetén: 48 EUR
  • 7-8 fő esetén: 55 EUR

  Árak a Helios Panzióból a repülőtérre:

  • 1-4 fő esetén: 28 EUR
  • 5-6 fő esetén: 46 EUR
  • 7-8 fő esetén: 53 EUR

  A belvárosból és a pályaudvarokról történő transzfer árai egyéni megbeszélés tárgyát képezik.

  Az árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk.

  A szállás megközelítése

  Helios Apartman Hotelba a repülőtérről

  A Liszt Ferenc Repülőtérről

  Utazzon a 200E busszal Nagyvárad tér végállomásig (jelenleg). Utazzon tovább a 3-as metróval a Ferenciek teréig. Ott szálljon át a 8E buszra a Kelenföldi Pályaudvar végállomás irányába. A 8E buszról az Oltvány köz megállónál szálljon le. A Lidérc közön sétáljon fel a Lidérc utcáig (első keresztutca) és forduljon jobbra. Az utca végén található a Helios Hotel Panzió.

  200E 

  A 200E jelzésű buszok éjjel-nappal közlekednek a 2. Terminál és a Nagyvárad tér (az M3-as metró ideiglenes végállomása) között. A járaton érvényesek a BKK vonaljegyek és bérletek.

  A Nagyvárad tér metróállomásról hétköznapokon az M3-as metróval lehet eljutni a belvárosba. Hétvégente az M3-as metró helyett, a Nagyvárad tér és a Lehel tér között metrópótló autóbuszok közlekednek.

  Az éjszakai órákban (23 órától 4 óráig) a 914, 914A, 950 és 950A éjszakai járatokkal lehet tovább utazni a belváros felé.

  A 200E busz fontosabb megállói:
  – Ferihegy vasútállomás: átszállhatnak a MÁV-Start Nyugati pályaudvar, illetve Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged felé közlekedő személy-, gyors- és IC vonataira.
  – Kőbánya-Kispest M: átszállási lehetőség a MÁV-Start vonataira, valamint számtalan Kelet- és Dél-Pest felé közlekedő autóbuszjáratra.
  – Határ út M: átszállási lehetőség több Dél-pesti nappali és éjszakai autóbuszjáratra.
  – Népliget M: átszállási lehetőség az 1-es villamosra, valamint távolsági és nemzetközi autóbuszjáratokra.

  Az M1-es vagy M7-es autópálya irányából

  Az M1-es, M7-es autópályáról a Gazdagrét kijáratnál hajtson le. Forduljon balra majd az autópálya felüljáró végén jobbra a Budaörsi útra. Az első lámpánál balra a Gazdagréti útra. A Gazdagréti út egy éles jobb kanyar után a Törökbálinti útba torkollik. A Törökbálinti úton haladva a harmadik mellékutcába (Lidérc köz) forduljon be balra. A Lidérc közben az első kereszteződésnél forduljon jobbra, hogy elérje a Lidérc utcát. A Helios Hotel Panziót az utca bal oldalán találja.

  Az M3-as autópálya irányából Budapest belvárosán keresztül

  Az M3-as autópályát elhagyva a Centrum tábla irányában haladva eljut a Hungária körútra. A Hungária körúton haladva forduljon a Thököly útnál jobbra. Továbbiakban a Thököly út, Rákóczi út, Kossuth Lajos utca, Erzsébet Híd, Hegyalja út, Érdi út, Törökbálinti út, Lidérc köz, Lidérc utca útvonalon haladva eljut a Helios Hotel Panzióba.

  Az M5-ös autópálya irányából

  Az M5-ös autópályát elhagyva a Lágymányosi Híd irányába haladjon tovább. Továbbiakban a Lágymányosi híd, Szerémi út, Galváni út, Andor utca, Egér út, Budaörsi út, Gazdagréti út, Törökbálinti út, Lidérc köz, Lidérc utca útvonalat követve eljut a Helios Hotel Panzióba.

  Megközelítés Helios Apartman Hotel

  Budapest Nyugati Pályaudvartól

  Utazzon a 3-as metróval a Ferenciek teréig. Ott szálljon át a 8E buszra (Kelenföldi pályaudvar végállomás irányába), a megálló a Jégbüfé előtt található. A 8E buszról az Oltvány köz megállónál szálljon le. A Lidérc közön sétáljon fel a Lidérc utcáig (első keresztutca). Forduljon jobbra, az utca végén található a Helios Hotel Panzió.

  Budapest Déli Pályaudvartól

  Utazzon az 59-es villamossal a Farkasréti tér végállomásig. Ott szálljon át a 8E buszra (Kelenföldi Pályaudvar végállomás irányába). A megálló az 59-es villamos végállomásával szemben található. A 8E buszról az Oltvány köz megállónál szálljon le. A Lidérc közön sétáljon fel a Lidérc utcáig (első keresztutca). Forduljon jobbra, az utca végén található a Helios Hotel Panzió.

  Budapest Keleti Pályaudvartól

  Szálljon fel a Keleti Pályaudvarnál a 8E buszra (Kelenföldi Pályaudvar végállomás irányába), a megálló az Imperial söröző előtt található. A 8E buszról az Oltvány köz megállónál szálljon le. A Lidérc közön sétáljon fel a Lidérc utcáig (első keresztutca). Forduljon jobbra, az utca végén található a Helios Hotel Panzió.