Partnerünk, a Jardinette Étterem, a jóízű emlékek vendéglője, vidám csapatépítő programokkal kedveskedik vendégei számára! Főzzön egy jót és közben ne maradjon éhesen!
A csapatépítő főzés ma egyre népszerűbb hazánkban is. Nálunk azzal az extra különlegességgel találkozhatnak a vendégek, hogy egy működő étterem és nem egy konyhastúdió körülményei között próbálhatják ki főzési tudományukat. Főzzön a Jardinette professzionális konyhájában, kertjében kollégáival, barátaival együtt! Leánybúcsú, legénybúcsú? Vagy van egy főzni imádó barát, akinek meglepetés partit akarnak szervezni? Erre is kiváló a Team-Cooking, azaz a csapatépítő főzés a Jardinette-ben!
Népszerű eszköze a csapatépítésnek, amikor közvetlen kollégák vagy nap, mint nap egymással munkakapcsolatba kerülő munkatársak egy közös főzés során ismerik meg jobban, illetve teljesen más oldalról egymást. A csapatépítés ezen sajátos formája olyan kollégák számára is érdekes és izgalmas perceket szerez, akik egyébként kevésbé nyitottak a modern összekovácsoló módszerek irányában. Manapság mind többen szeretik kipróbálni magukat a konyhaművészetben, a televíziós főzőműsorok és az írott médiában kapható gasztronómiai témájú könyvek vagy szaklapok egyre nagyobb rétegeket vonzanak.
Éttermünk jó néhány vállalat számára szervezett már 10-től akár 40-50 főig csapatépítő főzési gyakorlatokat.
Baráti találkozások során is jól bevált az együtt sütés, főzés, grillezés. Leánybúcsúkon vagy születésnapi partikon ezzel lepték meg sokan az ünnepeltet.
A Jardinette fizikai adottságainak megfelelően többféle megoldást nyújt az együtt sütés-főzésre.
1. Team-cooking a Jardinette professzionális konyhájában
2. Kerti csapatépítő főzési gyakorlatok
3. „Főzd meg és szolgáld fel!”
4. Legyél a csapat Sommelier-je!